Home

Voor aanmelding of informatie Fysiotherapie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel: 040-2835873

Voor aanmelding of informatie Fysiofit: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel: 040-2836554

Fysiotherapie Nuenen is HKZ gecertificeerd.
HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ Certificaat geeft aan dat een instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. Dit keurmerk is afgegeven voor de fysiotherapie en haar verbijzonderingen (Manuele therapie, Kinderfysioterapie, oedeemtherapie) Kijk onder het tabblad specialisaties welke verbijzonderingen wij in huis hebben.

Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Het keurmerk biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De gecertificeerde instelling heeft het werk zodanig georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren.
HKZ-logo

Fysiotherapie Nuenen streeft naar totaalfysiotherapie met goede (na)zorg. We hebben een groot scala aan specialisaties in huis. Daarnaast hebben we de beschikking over een moderne fitness-trainingsruimte.
Wij:

  • hebben 8 behandelkamers en een centrale balie met een ruime wachtruimte op de begane grond
  • zijn rolstoeltoegankelijk
  • hebben een traplift naar de oefenruimte van 200 m2 met 2 kleedruimten op de eerste verdieping
  • hebben parkeergelegenheid voor de ingang van de praktijk.

Fysiotherapie Nuenen
werkt samen met paramedisch fitnesscentrum Fysiofit Nuenen. Als patient van fysiotherapie Nuenen kunt u naast de reguliere behandeling fysiotherapie voor slechts 25,- euro per maand onbeperkt gebruik maken van een revalidatie-kaart om op alle vrije uren zelfstandig gebruik te kunnen maken van alle medische fitnesstoestellen (info bij uw fysiotherapeut of aan de balie van Fysiotherapie Nuenen).

Directe toegang
U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dit heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht
en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.
Voor het maken van een afspraak: bel (040-) 283 5873 of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Chronische indicaties
Deze directe toegankelijkheid geldt niet voor 'chronische indicaties' volgens de lijst Borst. Deze lijst is in 1999 opgesteld door de ziekenfondsr
aad. U kunt hiervoor uw zorgverzekeraar raadplegen. Hiervoor is nog altijd een verwijsbrief van een arts noodzakelijk. Bij een chronische indicatie worden de eerste twaalf behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering. Indien u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie komen deze kosten (gedeeltelijk) voor eigen rekening. Bij uw zorgverzekeraar kunt u navragen hoe u verzekerd bent.




alt